top of page
Post: Blog2_Post

Campanie de strângere de fonduri prin SMS - Codin Maticiuc

CLIENT

Metropolis contribuie de 20 ani la construirea unei lumi în care oamenii zâmbesc, prin crearea accesului acestora la sănătate, educație și dezvoltare emoțională echilibrată. Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea spitalelor publice din bani privați, dar și pe susținerea cauzelor individuale verificate.


NEVOILE CLIENTULUI

Fundația Metropolis a venit cu dorinta de a si-a dorit să realizeze un videoclip care prezintă lucrările de reabilitare în curs ale Secției de Oncologie de la etajul 7 al Spitalului Fundeni, pentru a ajuta la strângerea de bani pentru finalizarea renovării întregului etaj.


SOLUTII

Pentru ca Am propus un videoclip testimonial pentru a spune povestea modului în care a început această reabilitare, un videoclip plin de emoție și cu imagini în construcție. Codin Maticiuc, inițiatorul acestui proiect, a fost de acord imediat și împreună am pus bazele acestei povești.

De asemenea, am creat animații grafice pentru mesajele cheie de chemare la acțiune, care au fost distribuite DOOH (media digitală în afara casei) cu Media Vans peste tot în București.REZULTATE

Videoclipul a devenit un hit instantaneu. Persoane celebre, posturi TV importante și toate categoriile de creatori de conținut social media au promovat și lăudat această campanie. Acest lucru a dus la rezultate extraordinare, peste 12.000 de persoane decidând să doneze 2 euro pe lună pentru reabilitarea spitalelor publice cu bani privați, în doar primele 7 zile. 580L+ 2.7KL

BEHIND THE SCENES
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page