top of page
wallpaperflare-cropped (4)_edited.jpg

MB Film este un studio creativ de producție media de la concept la livrare, specializat în realizarea de povești captivante, cu impact vizual și emoțional, dedicat atât mediului de afaceri cat si publicului larg

* WEBSITE UNDER CONSTRUCTION *

Un film de calitate este o investiție, un activ care lucrează pentru beneficiar, motiv pentru care studioul se concentrează pe cercetarea și dezvoltarea unor strategii vizuale unice care să le facă să strălucească pe piață, să devină alegerea evidentă si sa îi faca pe oameni să le iubească brandurile.

Creat din pasiune pentru film și marketing de către Mircea Banu, studioul are ca obiectiv ajutarea clienților să își crească afacerea, prin atragerea de clienți noi și păstrarea celor existenți, și să își domine segmentul de piață. Studioul are separat și un segment de dezvoltare de produse originale de divertisment

MB Film este o echipă pasionată, experimentată, care se adaptează dinamic fiecărei provocări, un partener media implicat și loial care asigură clientului o comunicare cu publicul său țintă într-un mod profesionist, autentic și prietenos. Totul aproape de și pentru client!

green lights in black background_edited_edited.jpg

AU ÎNCREDERE

Dragos Bucur - Actor si Producator

DRAGOS BUCUR

Actor si producator
Actorie de Film
2DB Studio

Mircea este o persoană care a găsit ocupația care îi place, pe care o face bine și pe care a reușit să o transforme într-un business de succes. Seriozitatea și dorința de a se perfecționa îl fac să se remarce. Îmi place să lucrez cu oameni care respectă termenele și condițiile agreate. Am lucrat fără probleme și asta a devenit un mare atu și o raritate într-un domeniu în care viteza de lucru și exigențele cresc de la o zi la alta. Nu recomand nimănui să lucreze în "blind"; experiența mea cu Mircea vine cu o recomandare oferită cu bune intenții.

  • Dragos Bucur Facebook
eduard_baicu_162981_edited_edited_edited

EDUARD BAICU

E pierderea voastră dacă nu lucrați cu Mircea, este unul la cel puțin 100.000 de oameni, din toate punctele de vedere. Rezultatul a ieșit mai bine decât m-am așteptat eu personal.
Toata perioada cat am lucrat cu el, am învățat foarte mult, m-am distrat, am realizat niște lucruri memorabile; mi-am construit amintiri cât să-mi ajungă toată viața.
Din punctul meu de vedere  totul este diferit la el;
de-asta îl stimez și iubesc.

 

  • Simona Radu LinkedIn
Simona Radu.jpeg

SIMONA RADU

Head of Global Marketing Communications

Schneider Electric

Partenerul creativ perfect - energic dar calm, inovator dar realist, amuzant dar profesionist. Nicio provocare nu e prea mult pentru el. Mircea comunica direct și ascultă nevoile clientului cu interes și atenție, încercând cu fiecare proiect să meargă și mai sus. Relația cu el merită nu numai o încercare, ci o investiție serioasă! 

  • Simona Radu LinkedIn
ligia matei

LIGIA MATEI

Manager, actriță

Artist Cafe

Contează foarte mult să ai "chimie" cu persoana cu care colaborezi. Mi-a plăcut încă de început implicarea activa. Fiecare detaliu este pus la punct. Pe lângă experiență și muncă se mai adaugă și pasiunea pentru fiecare proiect.

Un om frumos, echilibrat, profesionist, atent la detalii  si la nevoile clientului. Mircea a înțeles mesajul pe care voiam sa îl transmit cu video-ul de promovare. A adus acel "touch" personal care a făcut diferența. Pe lângă profesionalism, are acel talent special. Totul filmat de el devine "woow"

 ... îmbinarea elementelor in post producție au creat acel video special  pentru produsul meu.

  • Ligia Matei LinkedIn
Dan%20Chisu_edited.jpg

DAN CHISU

Regizor
DaKino

"Mircea, foarte bun băiat și săritor." ApropoTV

  • Dan Chisu Facebook
Alin%20Petenciuc_edited.jpg

ALIN PETENCIUC

Director General
Caress Society

Mi-a plăcut foarte mult cum a ieșit proiectul. A fost ceva ieșit din comun, personalizat până la maximum. Am apreciat la Mircea pasiunea pentru meserie și dedicarea lui în proiectele pe care le-a făcut până acum. 

Un om serios, punctual, glumeț, înțelegător, profesionist, cunoscător, dedicat. M-am putut baza pe Mircea în momentele în care am avut nevoie.

Cine nu e convins să facă "leap of faith" și să "riște"!
O să merite!

  • Caress Society Facebook
dorian%20boguta_edited.jpg

DORIAN BOGUTA

Actor, regizor și producator

Actorie de Film

2DB Studio

Pot să am încredere totală, totală în Mircea ... mi-a plăcut ce am făcut împreună. Un om extrem de agreabil și cu o chimie foarte bună, un om cu care poți sa stai și să vorbești, dar poți și să și taci, plăcut.  Dacă nu ești hotărât, mergi fără nicio ezitare să lucrezi cu Mircea.
Garantez eu pentru asta. 

  • Simona Radu LinkedIn
Codin-Maticiuc-tata-intro_edited.jpg

CODIN MATICIUC

Actor, scriitor, producator,

filantrop, marketer

WatchMe Productions

Fundația Metropolis

Pentru mine sa lucrez cu tine e aproape imposibil.
Din două motive:
1 iubim ce facem și nu simțim deloc "lucru" sau "muncă" și 2 suntem prieteni și ne place sa petrecem timp împreună. Gândește-te dacă ai prefera sa mergem să bem sau sa filmam ceva? Vezi? Noi nu lucram. Noi coexistam, câteodată cu același scop.

Inițial am ales sa lucrez cu tine pentru ca erai pasionat de ce făceai. Ne și unea pasiunea asta pentru artă și conținut vizual. De continuat am continuat însă să lucrez cu tine și datorită rezultatelor.

Am făcut împreună chestii extrem de tari. Din cele mai mișto.

We just have to think and go bigger.

Dacă nu sunt convinși (sa lucreze cu tine), să meargă pe drumul lor. Sa lucreze cu alții. Să te lase pe tine sa ai timp pentru proiectele mele, să-mi dai termene mai bune și tot. Chiar îi rog sa caute ei oameni buni. Eu sunt bătrân și vreau sa lucrez doar cu prieteni. Le mulțumesc anticipat.

  • Codin Maticiuc Facebook
camelia%20popa_edited.jpg

CAMELIA POPA

Regizor de film, TV și teatru 

Studio Indie Productions

A fost ușor să lucrez cu Mircea. Serios, creativ, parolist și dedicat, iar iubirea pentru meserie îl face să iasă în evidență. 

  • Camelia Popa Instagram

Încă din 2011 au încredere în noi clienți din domenii variate, de la companii globale din topul Forbes în energie, automatizari sau hospitalier, la lideri pe piața locală în producție și distribuție de film, HORECA, arhitectură, design sau arte. 

Schneider Electric logo.png
vertical entertainment logo.jpg
Fundatia_Metropolis_edited.png
intouch_edited.png
png-clipart-sodexo-benefits-and-rewards-
Watchme Productions Logo
Auchan logo edited.png
Screenshot 2021-07-22 at 14.53_edited.png
Phenomena Laboratory Logo
Actorie de film logo
British Gallery Logo
Logo_Caress_Color_edited.png
Studio Indie Productions Logo
Logo Efden

BEHIND THE SCENES
 

bottom of page